Gaaf!

De pretparkavonturen van Pieter en Pris moet je gezien hebben!

Youtube staat vol met Youtubers die games spelen, beautyvlogs maken, gekke stunts uitvoeren en nog véél meer. Wat velen niet weten en misschien wel zouden moeten weten is dat er ook veel Youtubers zijn op het gebied van pretparken! Wie ik voornamelijk bedoel zijn Pieter en Pris, een koppel dat wekelijks pretparken over de hele wereld bezoekt!

Waarom ik nou Pieter en Pris (Priscilla) eruit haal is om het volgende. Ik ben zelf ook een enorm pretparkliefhebber en kom er het liefst wekelijks. Helaas is dat niet mogelijk vanwege afstanden, maar goed. Daarom is het maar goed dat dit soort Youtubers bestaan, want zolang zij ervan genieten, doe ik dat ook!

Met ongeveer 50 video’s en bijna 6.000 abonnees op hun kanaal zijn ze ook nog eens een van de grote kanalen op het gebied van pretparken. En dan Walibi en de Efteling zijn dan natuurlijk leuke parken om te bezoeken, maar deze twee zoeken het graag wat stapjes hoger op. Zo hebben ze verschillende grote parken bezocht in Amerika, Duitsland en Polen. Ook zijn Pieter en Pris altijd in voor toffe challenges, onlangs probeerden ze nog zo snel mogelijk alle achtbanen te doen in Walibi tijdens deze Corona-tijd.

Abonneer dus meteen op het kanaal van Pieter en Pris en blijf op de hoogte van hun laatste video’s. Ook zijn is het koppel natuurlijk te volgen op Instagram!


Bekijk hier hun meeste recente video:


EXTRA: de drie best bekeken video’s!

3. Heropening Walibi Holland: alle maatregelen, Speed Zone + nieuwe merchandise en snack! – 23.400 views


2. Walibi Holland Untamed first ride – 23.800 views


1. Eerste Halloween Fright Nights 2019 Walibi Holland + Spooky Days, alle haunted houses & scare zones! – 52.000 views


Méér content: Dylan Haegens maakt van zijn kantoor een waterpark!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info