Gaaf!,  Gaming,  Sport

Koen Weijland bespreekt de grootste veranderingen in FIFA 21!

FIFA 21 komt bijna uit en dat betekent dat we overspoelt worden met allerlei trailers. Oud E-Sporter Koen Weijland streamde afgelopen jaar wekelijks de weekend league, maar in deze video bespreekt hij de grootste veranderingen in de game. Ik kan niet meer wachten!

Koen Weijland tekende een aantal jaar geleden nog een contract bij Ajax als allereerste E-Sporter van Nederland. Inmiddels is hij er mee gestopt en doet hij full-time Youtube!


De grootste veranderingen!

De grootste veranderingen in de game vinden plaats in FIFA Ultimate Team en de careermode. In FUT 21 is het nu namelijk mogelijk om Division Rivals en Squad Battles samen met je vrienden te spelen. Dat betekent ook meteen dat je samen kunt spelen om verschillende aantrekkelijke rewards. In carriere is de grootste aanpassing de live-simulering van de game. Je kunt ingrijpen op ieder mogelijk moment om zo gevaarlijke aanvallen af te ronden of misschien wel te verdedigen. Koen Weijland is onder de indruk!

Wat de gameplay betreft zijn er wat kleine aanpassingen. Spelers reageren nog realistischer qua loopacties wat betekent dat aanvallen vloeiender lopen. Ook het verdedigende gedeelte van FIFA is wat aangepast. Verdedigende middenvelders voeren beter hun taak uit net zoals ze dat in het echte leven doen.´Agile dribbling´ is volledig nieuw in de game. Spelers worden een stuk bal vaster waardoor je andere acties kunt uitvoeren met snelle en behendige spelers.

Genoeg aanpassingen dus! FIFA 21 komt uit op 6 oktober, nog even geduld dus!


Méér content: Na Koen komt nu ook Matthy met een nummer genaamd Geldwolf!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info