Films & Series,  Gaaf!

Tom Holland schittert in de spannende trailer van The Devil All The Time

Tom Holland kennen we voornamelijk als zijn rol in SpiderMan. We weten natuurlijk allang dat de Engelsman veel meer kan dan aan hangen aan plafonds, hij heeft namelijk de hoofdrol te pakken in een van de meest spannende Netflix films ooit. Wat een trailer!

De trailer begint leuk en aardig, tot je er een beetje achter komt waar het om draait in deze film. De cast zit vol bekende sterren als Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgård en Sebastian Stan. Maar waar gaat de film over?

Tom speelt een jongen genaamd Arvin die het moeilijk heeft met het verleden van zijn vader. Arvin weet niet hoe hij hier mee om moet gaan en gaat allereerst op zoek naar de waarheid. Daarin komt hij naast zichzelf ook verschillende mensen tegen die hem duidelijk maken wat voor man zijn vader was vroeger. Op de verjaardag van Arvin krijgt hij het pistool van zijn vader die al jaren in de familie zit. Vanaf dat punt begint eigenlijk een beetje het mysterie.

Kort samengevat, dit kan simpelweg een van de betere thrillers van 2020 worden. Met zo’n ongekende goede cast is het eigenlijk een verzekerd spektakel. The Devil All The Time staat vanaf 16 september op Neflix, zet maar in je agenda!


Méér content: De pretparkavonturen van Pieter en Pris moet je gezien hebben!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info