Gaaf!,  Gaming

Zijn er nu al beelden gelekt van het opstartscherm van de Playstation 5?

Inmiddels weten we al een heleboel meer van de Playstation 5. De console komt dit jaar nog uit en dat betekent dat je een extra zakcentje moet gaan sparen. Waar we maar al te nieuwsgierig naar zijn zijn de graphics, het geluid en natuurlijk het vernieuwde design zodra je de console opstart. Toch zijn er al wat beelden gelekt van potentiële opstartschermen!

Beatsbysv deelde deze TikTok een tijdje geleden en sindsdien zijn mensen ervan overtuigd dat dit het nieuwe opstartscherm van de Playstation 5 is. Er is zoals gewoonlijk nog niets bevestigd door Sony, maar ik denk dat het zeker tijd wordt voor wat nieuwe coole specificaties.

Er zijn nog steeds geen release-dates gereleased. Dat betekent dat we met zijn allen nog een beetje geduld moeten hebben voor de PS5 uitkomt. Wel wordt het steeds duidelijker dat de PS5 verkrijgbaar is in twee varianten met beide een verschillende prijs. De een zou zo’n bmoeten kosten en de digitale versie kost dan rond de 500 euro. Of dit waar is weten we dan natuurlijk weer niet, maar het begint er steeds meer op te lijken!

En? Vinden jullie het nieuwe opstartscherm van de Playstation 5 er een beetje cool uit zien?

@beatsbysv

#playstation #ps5 #ps #gaming #game #new #codskull #foryou

♬ Waves – BeatsbySV


Méér content: Koen Weijland bespreekt de grootste veranderingen in FIFA 21!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info