Funny,  Gaaf!

15 zéér opmerkelijke plekken zomaar gevonden op Google Maps

Google Maps zit natuurlijk vol met toffe en opmerkelijke plekken, want eigenlijk kun je gewoon een rondje maken over de wereld. Er was een creatieve geest die op zoek ging naar dat soort plekken en kwam uit bij deze foto’s. Je gaat er flink wat vraagtekens bij krijgen…

Van auto’s die gek geparkeerd staan tot aan mannen met rare pakken aan. Deze opmerkelijke plekken bestaan nog echt ook en dat verbaast ons eigenlijk niks. We leven in een creatieve wereld en dat zien we aan deze foto’s!


Méér content: De pretparkavonturen van Pieter en Pris moet je gezien hebben!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info