Funny,  Gaaf!

Een huisdier is overbodig geworden met deze Real Life Robot Dog

Veel mensen in Nederland zijn in het bezit van een kat, hond of ander dier. Over een aantal jaar zien we die dieren misschien niet eens meer terug. De gasten van Dude Perfect zijn namelijk in het bezit van een Real Life Robot Dog die zo’n beetje alles doet wat je maar zegt en wilt!

En wat ons verbaast is dat deze Real Life Robot Dog van enorme kwaliteit is. Een van de gasten van Dude Perfect geeft de hond namelijk een schop en daar reageert de hond ook nog op. De Robot Hond is enorm snel en flexibel wat hem zo exclusief maakt.

En eigenlijk heeft deze Robot Dog veel meer voordelen dan een echte hond. Ten eerste is de Robot Dog wel wat duurder, maar uiteindelijk heb je wel een hond die je niet moet uitlaten. Ook is de viervoeter altijd trouw aan je, omdat je hem in kunt stellen als gewenst. Of het net zo gezellig is als een echte hond weten we niet, want echt interactie heb je natuurlijk niet met je huisdier. Zie het meer als een extra speeltje dan een echte hond..


Méér content: Zijn er nu al beelden gelekt van het opstartscherm van de Playstation 5?

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info