Funny,  Gaaf!,  Gaming

GameMeneer speelt Fall Guys en het spel is razendpopulair!

Playstation geeft maandelijks haar PS-Plus leden twee of drie gratis games. Ditmaal kregen de abonnementhouders de game Fall Guys cadeau en de game valt goed in de smaak. Sterker nog, momenteel speelt zó’n beetje heel Youtube-Nederland de game!

Gamemeneer is natuurlijk de minste niet en probeert Fall Guys eens uit. Het is eigenlijk wel een enorm frustrerend en kost denk ik bij veel Playstation-spelers een controller…


Fall Guys wie?

Het is eigenlijk een enorm onbekend spel waar werkelijk niemand nog van gehoord heeft. In de game is het de bedoeling dat je verschillende parcours aflegt en andere minigames speelt. Het is niet de eerste keer dat een PS-Plus game in de smaak valt bij de gebruikers, want dit gebeurde ook al eens bij Fortnite en Rocket League. Maandelijks wordt er vaak een wat kleinere game en een wat grotere game uitgebracht voor de gebruikers en Fall Guys valt enorm goed in de smaak.

Ben je een abonnementhouder van Ps-Plus, dan zou ik je haasten naar de store. Het is namelijk al bijna weer tijd voor de volgende maandelijkse games en de makers van Fall Guys zullen dan ongetwijfeld een prijsje vragen voor de game. Fall Guys is momenteel alleen te spelen op Playstation 4, maar dat zal niet heel lang meer duren denk ik. Fall Guys is in ieder geval in de smaak gevallen bij Gamemeneer!


Méér content: Zijn er nu al beelden gelekt van het opstartscherm van de Playstation 5?

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info