Gaaf!,  Gaming

Call of Duty Black Ops krijgt een nieuwe sequel genaamd Cold War!

Call of Duty kent inmiddels zoveel delen dat je niet meer weet waar je het zoeken moet. De makers van de game komen zo’n beetje ieder jaar wel weer met wat nieuws, maar echt overtuigend is het de laatste jaren niet. Gaat Call of Duty Cold War aan alle verwachtingen voldoen?

Qua multiplayer is er nog niet veel bekend gemaakt, maar als je benieuwd bent naar het verhaal achter Cold War, dan zou ik onderstaande trailer maar eens gaan bekijken. De game is natuurlijk er weer op vooruit gegaan qua graphics, maar of ook de gameplay verbetert is dat weet ik niet. De Koude Oorlog staat op het punt van beginnen! Ben jij er klaar voor?!

De game komt uit op 13 november en is dan beschikbaar voorde volgende consoles: Playstation 4 en Xbox One


Méér content: GameMeneer speelt Fall Guys en het spel is razendpopulair!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info