Funny,  Gaaf!,  Gaming

Koen van Heest heeft nu ook een tweede kanaal genaamd ‘Koen2’!

Koen van Heest is inmiddels een van de grotere Youtubers van Nederland geworden. Hij is zelfs een tijdje het snelst groeiende kanaal van Nederland geweest vanwege zijn enorme successen van de afgelopen tijd. Deze man is een ondernemer in hart en nieren!

Koen van Heest bedacht alleereerst zijn kanaal DNPNL dat inmiddels Koen heet. Daarop uploadde hij eerst FIFA-video’s, maar het neigde de laatste tijd toch steeds meer naar de kant van entertainment. Een tijd geleden bedacht hij natuurlijk de app Kaasje die inmiddels meer dan één miljoen keer gedownload is en meerdere updates heeft gehad die wat toevoegen aan het spel.

Daarna bracht hij natuurlijk het nummer ‘Geen Cartier’ uit dat zelfs de top 10 van Spotify Nederland haalde. Kort gezegd, Koen heeft de laatste tijd iedereen verbaast met wat hij allemaal in huis heeft en is nog langer niet klaar met de verassingen.

Daarom is het tijd voor Koen van Heest om de entertainment kant en de game kant van elkaar te onderscheiden. Hij start daarom een tweede kanaal genaamd ‘Koen2’ waar hij zich volledig gaat richten op games. Hij gaat dan niet alleen FIFA-video’s uploadden, maar ook games als GTA, Fall Guys en nog véél méér!

Klik hier voor zijn Instagram en klik hier om je te abonneren op zijn nieuwe kanaal!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info