Coole Bolides,  Gaaf!,  Sport

Profvoetballer Hakim Ziyech koopt gloednieuwe auto van 415.000,- euro

Profvoetballer Hakim Ziyech tekende onlangs een miljoenencontract bij het Engelse Chelsea FC. De Marokkaanse middenvelder gaat een nieuw avontuur aan in de Premier League, maar je moet natuurlijk wel wat hebben om door de straten van London te rijden.

Net zoals vele andere bekendheden kocht Hakim Ziyech zijn auto bij VDM Cars. Hakim reed al in een dikke Audi RS6, maar is nu de trotse bezitter van een Rolls Royce Cullinan Black Badge V12 Biturbo, da’s een mond vol he?

De nieuwprijs van deze Rolls Royce zit zo rond de 415.000 euro als we VoetbalZone mogen geloven. Ziyech speelde de afgelopen jaren voor Ajax waar hij al een aantal seizoenen een van de betere spelers was. Hij kreeg al vaker aanbiedingen om te vertrekken uit de hoofdstad, maar koos afgelopen zomer pas voor een nieuw avontuur.

We weten in ieder geval dat Hakim zich de komende jaren zich niet druk hoeft te maken over welke auto er voor de deur staat. De aanvallende middenvelder zal in ieder geval in stijl aankomen bij zijn eerste wedstrijd voor Chelsea FC. Laat het seizoen maar beginnen want we verwachten veel van deze fantastische voetballer. Wat vinden jullie van Hakim Ziyech zijn nieuwe auto?


Check ook: AutoVrienden deelt de dikste auto’s op hun Instagram-pagina!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info