Funny,  Gaaf!,  Gaming

De GTA Roleplay video’s met Qucee zorgen voor een feel-good momentje

GTA V is momenteel volledig uitgestorven. De game wordt nog maar nauwelijks gespeeld en is niet meer zo populair als bij de release. Toch is er voor PC gamers iets wat je zou willen uitproberen; GTA Roleplay. Je hebt een baan, moet je houden aan regels en doen wat de autoriteiten zeggen!

En laat GTA Roleplay nou echt iets zijn voor Qucee. Hij doet dat uiteraard helemaal op zijn eigen manier en laat je huilen van het lachen. Los Santos 2.0!


Roleplay

We zullen je even haarfijn uitleggen wat GTA Roleplay nou eigenlijk precies is. Normaal gesproken heb je in GTA V geen merken, politie, ambulane en ga zo maar door. Bij deze game is dat net even anders, want het bestaat eigenlijk alleen maar uit mods. Die mods geven je de mogelijkheid om in echte auto’s als Audi en Porsche te rijden en je ziet dus echte Nederlandse politie voorbij scheuren!

Daarnaast is het de bedoeling dat je een baan vindt in de stad. Je kunt werken bij de politie, ANWB, het milieu, brandweer, ambulance en ongetwijfeld nog veel en veel meer. Het is zelfs mogelijk om te tanken, je gordel om te doen, boetes te krijgen en je wordt bij een te harde snelheid zelfs geflitst in de game. Of de GTA Roleplay van Qucee nou zo serieus is weet ik niet, maar deze man weet elke video wel grappig te maken toch?

Op deze website vindt je meer informatie over hoe je op zo’n server kunt komen. Veel plezier PC-gamers! Helaas voor de mensen die gamen op een Xbox of Playstation…


Aflevering 2:


Aflevering 3:


Méér content: Koen van Heest heeft nu ook een tweede kanaal genaamd ‘Koen2’!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info