Coole Bolides,  Gaaf!

Dutch Performante is dé grote man met de gouden Lamborghini

Ineens was hij daar: Dutchperformante. Beter bekend als de man met de gouden Lamborghini die door heel Nederland scheurt. De man achter de naam? Chahid Charrak. Ondernemer in hart en nieren en ondertussen een echte Youtuber/Influencer. Maar hoe is plotseling zo populair?

Dutch Performante was vorig jaar nog een niemand in dit wereldje, maar gaat nu om met grote namen als Enzo en Milan Knol, Mo Bicep, Dave Roelvink en hij heeft zelfs een foto met voetbalicoon Ruud Gullit!

Maak kans op een exclusieve Assassin’s Creed Valhalla vuurkorf!


 

Chahid Charrak

Zoals gezegd kennen we hem eigenlijk nog maar net. Op zijn eerste video pakte hij al dik 390.000 views, terwijl we nog niet eens wisten wie dit was. Chahid is ondernemer en heeft twee eigen bedrijven, Tegeldepot en Megadump. Twee succesvolle bedrijven gericht op sanitair waar hij dus een mooie Lambo voor kon halen, maar ook een ruime villa met zwembad, ruime tuin en meerdere luxe slaapkamers.

Dutchperformante brak eigenlijk door door zijn grote vriend Boaz van Boggelen. Ook hij heeft een groot succesvol Youtube-kanaal met ruim 500.000 abonnees. Het is niet perse speciaal dat er iemand rond rijdt in een gouden Lamborghini omdat je de influencers tegenwoordig zoveel ziet in dit soort luxe rides. Toch heel erg geïnteresseerd in zijn wagen en kun je er geen genoeg van krijgen? Gewoon ff  volgen op Instagram!

Keep up the good work Chahid!


Nog niet duidelijk wie hij nou is? Gewoon even deze video checken!


Méér content: Duidelijk motivatie te kort? Motivatiekoning helpt je een handje!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info