Films & Series,  Funny,  Gaaf!

Roadtrippers 2020: Stuktv neemt het op tegen Iris, Bizzey en Rijk!

Een van de meest succesvolle series van Stuktv is Roadtrippers. De serie bestaat al een aantal jaar en heeft verschillende winnaars gehad, maar Stuktv is inmiddels zo ervaren dat er nog een schepje bovenop kan. Vanwege corona doen ze het dit jaar wat anders, maar dat maakt het alleen maar spannender!

Dit jaar gaat de Roadtrippers strijd tussen Stuktv en presentatrice Iris Enthoven, rapper Bizzey en presentator Rijk Hofman. In 8 afleveringen gaan de twee teams zover mogelijk proberen te komen vanaf het startpunt.


Boostpoints en reizen met een Tuktuk!

Dit jaar begint het avontuur voor de teams vanaf Griekenland. Vanwege de verschillende reisadviezen is het voor de teams dit jaar puzzelen welke kant ze op gaan, maar met een beetje denkvermogen moet het de teams lukken om er alsnog een mooie trip van te maken. Vanwege corona is er voor gekozen om het de teams dit jaar een stukje makkelijker te maken

Allereerst krijgen de teams een startbudget van 250 euro. Voorgaande jaren was dat meestal zo’n 100 euro, omdat er toch met meer geld meer mogelijk was, dat was juist wat de makers wilden voorkomen. Om wat meer geld in het laatje te krijgen bij de teams is het mogelijk om dit jaar boostpoints te verzamelen. Deze punten krijg je door het bezoeken van bepaalde plekken en er een foto van te maken. Bij een juiste foto krijg je als team een extraatje van 125 euro, is dat niet even lekker voor de avonturiers?

Zoals je misschien al ziet aan de aflevering staan er twee Tuktuks klaar voor de teams. De teams moeten het dit jaar zonder liften en vliegen doen en moeten dus zover mogelijk komen met een Thaise Tuktuk. Of dit problemen gaat opleveren voor de teams? Reken maar van yes!

De serie bestaat uit 8 afleveringen die de komende weken op het Youtube-kanaal van Stuktv te zien zijn. Ben jij klaar voor een seizoen Roadtrippers met Stuktv, Iris, Bizzey en Rijk?!


Méér content: Dutch Performante is dé grote man met de gouden Lamborghini

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info