Films & Series,  Gaaf!

Enzo Knol gaat meedoen aan het nieuwe seizoen van Jachtseizoen!

Enzo Knol en de mannen van Stuktv hebben een aantal jaar geleden een aanvaring met elkaar gehad. Vanwege een prank die in het verkeerde keelgat schoot bij Enzo was het contact slecht. Toch hebben de mannen het een tijd terug goed gemaakt en is het nu zelfs zover dat Enzo Knol mee gedaan heeft met Jachtseizoen!

Enzo Knol en Stuktv zijn natuurlijk de grootste Youtubers van Nederland, daarnaast is Jachtseizoen de grootste serie van Nederland. dat is nou precies wat dit de ideale combinatie maakt. We hebben er zin in!


Waarom nu pas?

Enzo legt in deze video uit waarom Enzo nu pas mee wilde doen aan het Jachtseizoen. Volgens hem voelde het de afgelopen jaren niet goed om mee te doen. Daarom koos hij ervoor om wat langer te wachten en zijn deelname uit te stellen. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit de meest bekeken video van Stuktv worden omdat hier enorm lang op is gewacht.

Ook wordt er in de video bekend gemaakt dat er nog een aantal andere bekendheden meedoen aan het nieuwe seizoen. Zo krijgt Rapper Sjors een herkansing en is ook Gaby Blaaser een van de kandidaten. Of Enzo Knol het Jachtseizoen gaat winnen is onbekend, maar wat we wel weten is dat hij hulp heeft gehad van DutchPerformante! Nog even wachten en dan is het eindelijk zover. Het nieuwe seizoen van Jachtseizoen begint na het seizoen van Roadtrippers.


Méér content: Dutch Performante is dé grote man met de gouden Lamborghini

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info