Films & Series,  Gaaf!

Mandalorian fan? De trailer van het tweede seizoen is er!

The Mandalorian is uitgegroeid tot een van de grootste series van Disney+. We hebben aan het einde van seizoen 1 eindelijk zijn gezicht gezien en na lang wachten komt seizoen twee eraan. De trailer van het tweede seizoen is zojuist gedropt en ziet er goed uit!

The Mandalorian kwam vorig jaar uit en werd gezien als een van de meest veelbelovende series van Disney+. Nu is de trailer voor het tweede seizoen er en krijgen we gewoon weer te maken met… Baby Yoda!


The Mandalorian en Baby Yoda

In het eerste seizoen werd al snel duidelijk wie het favoriete karakter van de serie was. Baby Yoda, die tevens geen familie is van Jedi Yoda, steelt zo’n beetje iedere aflevering de show door de overload aan cuteness. Dit seizoen is het grappige wezentje uiteraard weer te bewonderen en zitten er hoogstwaarschijnlijk weer genoeg bounty-hunters achter hem aan.

Nu we er achter zijn gekomen wie the Mandalorian is is het vooralsnog onbekend of we zijn gezicht vaker gaan zien. Na het afzetten van zijn helm bleek de Mandalorian een doodnormale jongen te zijn die een indrukwekkend verhaal met zich meedraagt. We hoeven niet heel lang meer te wachten op het nieuwe seizoen. Vanaf 30 oktober is The Mandalorian te zien op Disney+, check de trailer maar eerst even!


Even vergeten hoe het ook alweer zat in seizoen 1? The man of recaps legt het allemaal voor je uit in deze video!


Méér content: Roadtrippers 2020: Stuktv neemt het op tegen Iris, Bizzey en Rijk!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info