Funny,  Gaaf!,  Gaming

Playstation 5 Showcase live: nieuwtjes rondom PS5 + release en prijzen!

De Showcase van de Playstation 5 is momenteel bezig. Hierin worden er meer dingen bekend gemaakt rondom games, maar we kijken er maar voor één ding naar; de Playstation 5. Benieuwd naar alle nieuwe features? Check het hier beneden!

Nadat de prijs van de Playstation 5 naar alle waarschijnlijkheid uit was gelekt, zijn er vooralsnog geen andere nieuwtjes uitgebracht. We hopen uiteraard op wat nieuwe toffe informatie!


22:45 – Releasedate + prijzen!

De officiele release-date voor de Playstation 5 werd net bekend gemaakt. Voor ons Europeanen zal de Playstation 5 te koop zijn vanaf 19 november. Daarnaast zal de digitale Playstation 5 399.99 euro worden en de disc versie 499.99. Ook is het 100 procent zeker dat we in 2021 te maken krijgen met een nieuwe God of War!

Wanneer de pre-orders starten is nog een raadsel…


22:30 – 23:00 – PlayStation Plus Collection

Er toffe in elkaar gezette trailer voor de een nieuwe editie van PS-Plus. Als we het goed begrijpen is het vanaf de PS5 mogelijk om games als Battlefield 1, Second Son, Detroit Become Human, Batman, Last of Us Remastered, Resident Evil Biohazard, Fallout 4 en Until Dawn te downloaden wanneer je maar wilt!


22:00 – 22:30 – Vooralsnog alleen game-trailers

De stream is zojuist begonnen, vooralsnog hebben we alleen trailers van games gezien. Ook de trailer van de nieuwe Resident Evil en Spider-Man game kwam voorbij.


Méér content: Mandalorian fan? De trailer van het tweede seizoen is er!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info