Funny,  Gaaf!

Het gloednieuwe huis van Don de Jong staat in hartje Roelofarendsveen

Don de Jong, 21 jaar en eigenaar van een nieuw huis. De goedlachse jongen heeft op jonge leeftijd al een enorm huis gekocht waar veel moet aan gebeuren. Aan de video te zien is hij er maar al te blij mee en is hij klaar om uit huis te gaan!

Het huis van Don de Jong staat in Roelofarendsveen. Benieuwd naar de prijs van de villa? Lees gauw verder want dit verwacht je nooit!


Een enorm prijskaartje!

Voordat je het bedrag leest en denkt dat hij dit in een keer heeft betaald, nee. Don heeft gewoon een hypotheek omdat volgens hem zijn inkomsten maar van 1 platform afkomen en dat is Youtube. Het huis in Roelofarendsveen stond te koop voor 787.500 euro en hoogstwaarschijnlijk heeft hij dat er ook zo ongeveer voor betaald, wat een bedrag he?

Don rijdt ook al een tijdje in een Audi RS6 waardoor je wel kunt zien dat hij genoeg verdient. Uiteraard heeft de vriendelijke jongen er hard voor gewerkt en is hij nu in het bezit van een huis met een ruime keuken, woonkamer, een grote tuin, meerdere slaapkamers en een reusachtige zolder. Hij gaat zo’n beetje alles verbouwen en  de wc’s en badkamers zullen onder handen worden genomen door de man achter tegeldepot, Dutchperformante.

Neem snel een kijkje in het nieuwe huis van Don de Jong!

 

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info