Gaaf!,  Muziek

Jesse Hoefnagels heeft zijn eerste album gedropt genaamd Glitchway

Dat Jesse Hoefnagels zich graag bevindt in de muziekwereld steekt hij niet onder stoelen of banken. Afgelopen maanden heeft hij dan ook hard gewerkt aan zijn eerste album dat nu eindelijk uit is. Het album Glitchway heeft aardig wat bekende rappers en zangers!

Zo heeft Jesse Hoefnagels een track met Gers Pardoel op zijn album staan en zelfs met MC Brainpower. Wat vinden jullie van zijn nieuwe tracks? En moet hij nog een album maken? Ik denk zelf dat Jesse meer interesse heeft in de muziekwereld, dan in de wereld van Youtubers. Hij heeft immers een hekel aan influencers ;).

Jesse staat bekend om zijn originele video’s en je kunt hem wellicht kennen van de serie Bram zoekt Stijl, waarin Bram Krikke op zoek ging naar een nieuwe stijl. Hierin vroeg hij de hulp van Jesse die tot grote verbazing kleding in de kast heeft liggen met aardig wat prijskaartjes. De naam van het album kan je bekend in de oren klinken. Jesse heeft namelijk een kledinglijn genaamd Glitchway die je kunt bekijken na de klik!

LIefhebber van Jesse Hoefnagels zijn album? Het hele album is te beluisteren op Spotify. Klinkt opzich wel lekker toch?


Méér content: Na Koen komt nu ook Matthy met een nummer genaamd Geldwolf!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info