Films & Series,  Funny,  Gaaf!

Wanda en Vision zijn terug in de nieuwe Disney+ serie WandaVision!

Het begint er steeds meer op te lijken dat de Marvel-series eraan komen. Marvel dropte namelijk zojuist de trailer van een van hun nieuwe series, WandaVision. De serie waarin we nieuwe dingen te weten gaan komen over Wanda en Vision heeft een wat warrige trailer!

Wanda en Vision krijgen in december hun eigen serie op Disney+. Waar het exact over zal gaan is vooralsnog onbekend, maar we weten wel dat het Marvel Cinematic Universe weer een stukje groter wordt!

Zoals de echte Marvel-fans weten is Vision gestorven in Infinity War. Thanos pakte namelijk zijn mindstone, nadat Wanda de steen eigenlijk al had opgeblazen. Helaas voor de Avengers was Thanos al in het bezit van de timestone en kon hij de tijd gewoon even terugdraaien. De serie zal zich waarschijnlijk afspelen tussen Civil War en Infinity War wat betekent dat we erachter gaan komen waarom we zo weinig van Vision hebben gezien.

Dat de serie in december te zien zal zijn is bekend, maar de exacte release-date is nog niet bekend. We hopen het snel met je te kunnen delen, want dit is de eerste van de vele series dat Marvel zal uitbrengen. Wanda en Vision zijn klaar om te schitteren op Disney+!

Méér content: Mandalorian fan? De trailer van het tweede seizoen is er!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info