Funny,  Gaaf!

Bram Krikke maakt hilarische parodie op uitspraken Famke Louise

Een aantal dagen geleden kwamen tientallen influencers met een videoboodschap naar buiten. Hierin vertelden ze dat ze de regels niet meer zouden opvolgen en gebruikten ze termen als ‘Free the people’ en de #Wijdoennietmeermee. Er ontstond daarna flink wat ophef rondom Famke Louise door wat aparte uitspraken. Bram gaf er zijn eigen twist aan!

Bram Krikke en Famke Louise zijn naar mijn idee geen bekenden van elkaar. Bram gebruikte zijn humor maar weer eens om er een wat leukere twist aan te geven!

View this post on Instagram

Je kan niet altijd 6 gooien ?

A post shared by Bram Krikke (@bram.krikke) on


Uitspraken bij Jinek

Famke Louise was eergisterenavond te gast bij de talkshow Jinek om haar verhaal te doen. Hierin kwam ze af en toe wat gek uit haar woorden en gebruikte ze zelfs de uitspraak: ‘Ik heb respect voor corona’, dat bij veel mensen nogal gek overkwam. Niet veel later besloten influencers er maar voor te kiezen om de video te verwijderen…

En gisteren kwam zelfs het nieuws naar buiten dat Famke gebroken heeft met het management van Ali B. Wat dit voorderest gaat betekenen voor haar en haar muziek carrière is onbekend, maar ze zullen ongetwijfeld de volgende keer goed uitkijken bij dit soort uitspraken. Bram Krikke ziet in ieder geval het leuke ervan in en laten we hopen dat Famke Louise dat ook doet!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info