Coole Bolides,  Gaaf!

De Splinter is ´s werelds eerste supercar gemaakt van hout

Je zult het vast nog nooit gehoord hebben, maar er bestaan serieus auto´s gemaakt van hout. Nu is namelijk ook de eerste supercar van hout er genaamd de Splinter. Een opmerkelijke ride die we graag even voor je uitlichten!

Het technische is natuurlijk wel gewoon van ander materiaal, maar de supercar is voorderest volledig van hout. De auto is zelfs voorzien van air-ride!


The Splinter

De velgen, het stuur en zelfs een deel van de stoelen is gemaakt van hout. Volgens de maker kostte get enorm veel bloed, zweet en tranen maar heeft hij nu wel een van de meest exclusieve auto’s ter wereld. De auto is begonnen als simpel stuk hout, maar is nu uitgegroeid tot een regelrecht monster. De supercar bestaat voor maar liefst 90 procent uit hout!

De maker van de auto is Joe Harmon. Hij deed er ruim 9 jaar over om dit pareltje eindelijk op de weg te krijgen, maar nu kan hij het laten zien aan publiek, vrienden en familie. Jammer genoeg is de auto niet heel praktisch en zit het niet altijd even lekker, voor Joe is zijn auto af en dat betekent dat hij er lekker veel kilometers mee kan rijden!


Méér content: Het gloednieuwe huis van Don de Jong staat in hartje Roelofarendsveen

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info