Funny,  Gaaf!,  Gaming,  Sport

Heeft de Logitech Master Series de meest multifunctionele producten ooit?

Logitech staat natuurlijk bekend om de sterke en goede producten. Een van de series waar wij erg fan van zijn is de Master Series. Sinds deze week zijn wij in het bezit van de MX Master 3 muis en de MX Keys toetsenbord, wat een multifunctionaliteit zeg!

We gaan je even haarfijn uitleggen waarom deze twee producten van de Logitech Master Series jouw setup compleet maken. Het toetsenbord is namelijk bijvoorbeeld zo handig dat je hem kunt koppelen met je telefoon!


Zelf ben ik een enorme voorstander van hard werken, hard genieten. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je werk af hebben, maar dat moet wel zorgvuldig en het moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn. Momenteel schrijven we deze review ook met de MX Keys waardoor het allemaal wel drie keer zo snel lijkt te gaan!

Om te beginnen met de MX Master Series 3, oftewel de muis.  Het draaiwiel is op verschillende mogelijkheden in te stellen. Door de knop bovenop in te klikken krijg je de mogelijkheid om oneindig te scrollen of het op te delen in regels wat goed van pas kan komen bij programma’s als Word en Excel. Aan de zijkant van de muis zit ook een draaiwiel dat dient voor horizontale bewegingen. Zo kun je bijvoorbeeld in Google SpreadSheets makkelijk naar rechts en links scrollen, waar je met een normale muis toch aardig wat moeite mee hebt.

Verder ligt de muis perfect in de hand en is dit zonder twijfel de beste muis die ik ooit in mijn leven heb gebruikt. Het design, de multifunctionaliteit, hoe hij in de hand ligt, in één woord: perfect!

Er zijn een aantal handige dingetjes aan het toetsenbord waar ik nu al graag gebruik van maak. Zelf maak ik altijd gebruik van een laptop en  ben ik niet in het bezit van een vaste pc. Dat is eigenlijk een bewuste keuze geweest, maar sinds kort vind ik het toch fijner als mijn laptop wat verder weg van mij staat. De MX Keys geven mij dan de perfecte optie om de werkafstand wat te vergoten en dit toetsenbord te gebruiken. Qua toetsen is het niets anders dan normaal, maar het comfort is zo ideaal dat je eigenlijk niets anders meer wilt.

Ook de MX Keys is voorzien van een gelikt design en slimme verlichting. De slimme verlichting is dan ook in te stellen naar wens. De MX Keys is zelfs 5 maanden bruikbaar als je geen gebruik maakt van de verlichting, dat is insane toch?!

Ik ben onder de indruk van de Logitech Master Series en ga hem dan ook met veel plezier blijven gebruiken. Dit is zonder meer een enorme aanrader voor harde werkers, maar ook gewoon voor gamers. Deze serie bewijst dat multifunctionaliteit heel erg belangrijk is!

Cijfers:

  • MX Keys: 8,5
  • MX Master Series 3: 9,5

Zo overtuigd dat je de producten zelf ook wilt? Meer info na de klik!


Méér content: Playstation 5 Showcase live: nieuwtjes rondom PS5 + release en prijzen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info