Funny,  Gaaf!

Politievlogger Jan-Willem geeft je wekelijks een kijkje in zijn werk

Vloggen is sinds een aantal jaar een echte term geworden. Ook bij de Politie weten ze tegenwoordig views te pakken. Politievlogger Jan-Willem is namelijk politieagent en neemt je wekelijks mee in zijn speciale werk. Zie het als een kijkje achter de schermen!

Politievlogger Jan-Willem begon in 2016 met zijn vlogs. Sindsdien upload hij iedere week op zondag een video. Hij laat dan ook niets aan de verbeelding over en kan er wel eens voor zorgen dat je liever niet met politie in aanraking wilt komen!


Populairiteit

In die vier jaar dat Jan-Willem Schut aan het vloggen is heeft hij toch ruim 254.000 abonnees bij elkaar gekregen. Sinds een tijdje geeft Jan-Willem je ook een kijkje in het werk van de recherche en zelfs in die van de speciale eenheid. Schut heeft al vaker grotere Youtubers bij hem in de auto gehad. Zo heeft Humberto Tan al eens een dag meegelopen, maar ook Enzo Knol.

Een van zijn bekendste vlogs is die waarin hij een motorrijder pakt die met ruom 220 km/u over de autobaan raasde. De grootste politievlogger van Nederland neemt zijn werk heel serieus en ziet vloggen als een hobby. Ik denk dat hij zijn werk nooit zal inruilen. Bekijk hier beneden de video waar ik het over had!


Méér content: Dutch Performante is dé grote man met de gouden Lamborghini

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info