Coole Bolides,  Gaaf!

AutoVrienden deelt de dikste auto’s op hun Instagram-pagina!

Het stikt van de dikke bolides op straat tegenwoordig. De Audi’s en Lamborghini’s vliegen je om je oren en het verbaast me altijd nog steeds hoe tof deze auto’s zijn. Op de Instagram-pagina van AutoVrienden NL vindt je dit soort auto’s. Er zitten wat pareltjes tussen!

AutoVrienden heeft bijna 50.000 volgers die allemaal één passie delen en dat is liefde voor auto’s. Ben je zelf in bezit van een dikke auto? Plaats zelf een foto op je Instagram, tag ze en voor je het weet sta je op hun pagina!

Regelmatig worden er ook auto’s gespot van bekende Youtubers. Zo staat de pagina vol met auto’s van Mo Bicep en zijn er al meerdere versies van de Audi RS6 gespot. Persoonlijk is dat een van mijn favoriete auto’s, maar omdat je de auto de laatste tijd zo vaak tegenkomt wordt het wel een stuk minder speciaal. Ook op Facebook zijn de heren van de pagina flink actief en zorgen ze voor dagelijkse content. Dit wil je simpelweg gewoon tegenkomen zodra je door je feed scrollt!

Volg autovrienden dus op de voet en wie weet staat je eigen dikke bolide er wel eens tussen!


Méér content: Check hier de trailer van het nieuwe seizoen van Undercover!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info