Coole Bolides,  Funny,  Gaaf!

Enzo Knol heeft zijn Porsche Panamera 4S weer terug gehaald!

Enzo Knol en auto’s, een gouden combinatie! Hij heeft al een aantal vette auto’s gehad en rijdt nu in een Lamborghini Urus. IN het verleden heeft Enzo ook een Porsche Panamera gehad, maar omdat hij graag een SUV wilde heeft hij die auto weggedaan. Nu keerde zijn Panamera plotseling terug in zijn vlog!

Enzo Knol kocht een aantal jaar geleden de Porsche Panamera, zijn droomauto. Hij was helemaal verkocht, maar vond het een aantal jaar geleden wel een goed idee om een stapje verder te gaan. Een Lamborghini Urus is namelijk een fantastisch verjaardagscadeau toch?

Enzo zijn liefde voor auto’s

In zijn vlog van gisteren maakte hij bekend dat Enzo Knol zijn Porsche Panamera nooit verkocht heeft. Al die tijd heeft hij zijn auto ergens anders geplaats, waar helemaal niemand iets van wist. Nu zijn Urus bij de garage staart omdat er wat gemaakt moet worden aan het stuur, was dit toch het perfecte moment om bekend te maken dat hij deze te gekke wagen nog heeft!

Enzo Knol zijn Porsche Panamera gaat in deze video op de rollerbank, om te meten hoeveel pk de auto nou precies heeft. Het resultaat? Onder de motorkap ligt een nette 455pk met een topsnelheid van zo’n 200 km/u. De Knolpower rode bolide zal dus voorlopig nog wat langer te zien zijn in zijn vlogs waar we hartstikke blij mee zijn toch?

 Enzo met zijn witte Urus, maar welke kleur gaat hij nu weer nemen?! 


Méér content: AutoVrienden deelt de dikste auto’s op hun Instagram-pagina!

Foto: Instagram Enzo Knol 

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info