Gaaf!,  Muziek

Kalvijn heeft een nieuw nummer gemaakt genaamd Legend for Life!

Dat Nederlandse Youtubers zich graag een beetje mengen in de muziekwereld is inmiddels wel duidelijk. Famke Louise begon een rapcarriere en zelfs de Bankzitters hebben meerdere nummers gemaakt. Ook Kalvijn maakte al eens wat nummers en dropte onlangs een nieuwe genaamd: Legend for Life.

In de videoclip van Kalvijn zijn Legend for Life zit een groot verhaal verborgen. Kalvijn heeft de videoclip namelijk laten regisseren door de 4-jarige Guy, hij had de dag van zijn leven!

Kalvijn en Guy!

Kalvijn en Guy hebben samen al meerdere video’s opgenomen. Zo liet Kelvin Boerma zijn dag al eens bepalen door de lieve knul en liet hij zelfs zijn knappe vriendin Nina Warink al eens met hem op date gaan ?! Nu maken ze zelfs een nummer waarin Guy bepaalt wie er in meespelen. Zo komen Romy Monteiro, Patty Brard, Rico Verhoeven en Anna Nooshin voorbij in de clip.

Kelvin leeft nogal een goed leven en een tijdje geleden maakten we er nog een heel artikel over. We doken in het leven van de goedlachse blonde jongen en vertelden je iets meer over zijn leven, lees het hele artikel hier beneden en luister vooral nog een keer naar Kalvijn zijn Legend for Life!


Méér content: Is Kelvin Boerma de grappigste Nederlandse Youtuber ooit?!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info