Funny,  Gaaf!

Wie is de saboteur in de Among Us video´s met de Bankzitters?

Een van de populairste spellen van dit moment is Among Us. Je kunt het een beetje vergelijken met Wie Is De Mol, maar dan korter en een stuk kleiner. Het is aan de crew om taken te voltooien en uiteindelijk de Imposter te vinden. De Bankzitters hebben er al een aantal video’s van geüpload!

Among Us is te spelen op PC en smartphone, maar nog niet op andere platformen, Matthy van de Bankzitters legt in de video hier beneden haarfijn uit hoe het spel werkt!

Een en al sabotage!

Het spel bestaat uit een aantal leuke elementen. Zo kom je eerst samen met elkaar in een lobby, waar je je karakter kunt pimpen en een naam kunt kiezen. Daarna komt er in je scherm te staan of je onderdeel bent van de Crew, of de Imposter bent. Zodra je onderdeel bent van de Crew is het de bedoeling dat je je tasks uitvoert en niet vermoord te worden.

De Imposter kan geen tasks uitvoeren, maar wel mensen vermoorden en saboteren. Zo kan de Imposter de lampen uitschakelen, het zuurstof en nog veel meer. De Bankzitters gaan er in ieder geval fanatiek in op. Ook speelt het broertje van Matthy Ezra wel eens mee, waar ook Youtuber Tiesto regelmatig plaats neemt in de video’s. Wat vinden jullie van Among Us met de Bankzitters?


Méér content: Mandalorian fan? De trailer van het tweede seizoen is er!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info