Funny,  Gaming

Koen en Matthy spelen de gloednieuwe Fall Guys update!

FIFA 21 is uit en dat zou betekenen dat iedereen niets anders meer speelt. Toch zijn games als Among Us en Fall Guys nog steeds mateloos populair en niet meer weg te denken uit de laatste game-scene. Met Fall Guys gaat het zo goed, dat er een nieuwe update is met gloednieuwe levels. Koen en Matthy proberen dat natuurlijk graag uit!

Koen en Matthy zijn eigenlijk ook een beetje de enigen die Fall Guys spelen van de Bankzitters. De rest richt zich meer op spellen als F1, FIFA, Among Us en noem maar op. Wist je trouwens dat ook Raoul van de Bankzitters zijn kanaal heeft veranderd?

Fall Guys update!

De nieuwe Fall Guys update zit vol nieuwe elementen. Zo zijn er drie nieuwe levels toegevoegd en is het zeker weten lastig door te komen. Het thema van het nieuwe seizoen heeft wat weg van de middeleeuwen, maar beschikt ook nog steeds over de oude levels. Gaat het jou lukken om te kwalificeren of ben je niet zo’n Fall Guys speler?

Eerder benoemde ik dat Raoul net zoals Koen en Milo zijn kanaalnaam heeft veranderd. Dit omdat de Bankzitters nu onderscheid willen maken in bepaalde content. Matthy had al een kanaal genaamd ‘Matthy’ en gebruikt dat kanaal nu regelmatig voor Among Us en Fall Guys video’s. Raoul zal op zijn kanaal meer de entertainment kant op gaan. Check eerst maar snel hoe Koen en Matthy de nieuwe Fall Guys update spelen!


Méér content: Kalvijn heeft een nieuw nummer gemaakt genaamd Legend for Life!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info