Funny,  Gaaf!

Koen van Heest ging de uitdaging van de 10.000 calorie challenge aan

Koen van Heest uploadde afgelopen week een video waarin hij de 10.00 calorie challenge ging doen. Hierin moet je binnen 24 uur 10.000 calorieën binnen krijgen, zonder te cheaten. Of het hem lukte? Dat moet je zelf uitzoeken, maar deze man heeft flink wat naar binnen gebunkerd!

Koen begon de 10.000 calorie challenge om 1 uur ‘s nachts door een burger van de McDonalds naar binnen te werken, een slimme keuze of niet?

Andere content dan we gewend zijn

Van de Bankzitters zijn we eigenlijk wat andere content gewend. Koen maakte onlangs een nieuw kanaal aan waar hij sinds dien alleen nog maar game-video’s op upload. Nu maakt hij op het kanaal ‘Koen’ alleen nog maar video’s waarin hij uitdagingen aangaat, reageert op memes en nog veel meer. Een slimme keus van de Haarlemmer?

Koen begon de 10.000 calorie challenge meteen door naar de McDonalds te gaan. Daar zitten natuurlijk enorm veel calorieën in, maar of het zo slim is om daar mee te beginnen weet ik niet. Verder koopt hij nog wat andere producten, maar dat moet je zelf maar in de video bekijken. Andere content dan dat we gewend zijn, maar zeker vermakelijk!


Méér content: Koen en Matthy spelen de gloednieuwe Fall Guys update!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info