Funny,  Gaaf!

Stuktv stopt helaas met de welbekende woensdag-opdrachten!

8 jaar geleden begon Stuktv met opdrachten op de woensdagmiddag. Na 417 opdrachten komt er helaas een einde aan dit avontuur. Afgelopen woensdag maakten de mannen van Stuk namelijk bekend dat ze er eigenlijk noodgedwongen mee stoppen doordat ze belemmerd worden in hun doen en laten.

Stuktv startte de woensdag-opdrachten 8 jaar geleden. Ze werden bekend door de video die opgenomen werd tijdens Project X in Haren. Het was de doorbraak van inmiddels de grootste groep Nederlandse Youtubers.

Het einde, maar een nieuw begin!

Niet getreurd, het is niet zo dat de woensdag nu helemaal gaat verdwijnen. Over twee weken zullen de woensdag opdrachten helemaal verleden tijd zijn. Afgelopen woensdag was het aan Giel om zijn droomopdracht werkelijkheid te maken. Deze week is het de beurt aan Stefan en we sluiten af met Thomas. Stuktv moet de woensdag-opdrachten stoppen door de strenge richtlijnen van Youtube. Vroeger braken de mannen overal in, deden ze gekke stunts en gingen ze niets uit de weg. Dat doen ze eigenlijk nog steeds niet, maar doordat veel video’s niet voldoen aan de richtlijnen van Youtube is het maken van video’s een stuk moeilijker voor de mannen.

De woensdag-opdrachten zullen verdwijnen, maar de dag zal anders worden ingevuld. Er komen meer series, toffere series en grotere series. Wanneer en wat we verder kunnen verwachten weten we nog niet, maar als er series komen met de kwaliteit van Roadtrippers, Jachtseizoen en de Kluis, kunnen we ons weer gaan opmaken voor een knap staaltje kwaliteit. We kunnen eigenlijk al niet meer wachten!

Bekijk hier beneden de Instagram-post waarin ze het al bekend maakten:


Méér content: Kalvijn heeft een nieuw nummer gemaakt genaamd Legend for Life!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info