Films & Series,  Funny,  Gaaf!

Bram Krikke heeft een nieuwe serie genaamd De Kelder van Krikke

Bram Krikke is tegenwoordig echt niet meer weg te denken op Youtube en Instagram. Nadat hij die platformen heeft veroverd, begint hij nu met Videoland. Hij heeft namelijk een gloednieuwe serie genaamd De Kelder van Krikke, wat hij precies gaat doen in de serie is nogal een vraagteken.

In De Kelder van Krikke gaat het om Bram en verschillende gasten. Toch heeft Bram een heel ander doel met de serie en houdt hij er enorm van om zijn zijn door te drukken. Wat gaat dit worden?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb een eigen @videolandonline serie!! Van verborgen camera’s, tot ruzies om geld, tot Kees vd Spek; deze serie heeft alles! Check ‘De Kelder van Krikke’ nu ??

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke) op

Niet de eerste serie

Het is zeker niet de eerste serie die Bram Krikke maakt. Op zijn eigen Youtube-kanaal maakte hij al eens de series Bram vs Stefan, Kasteel Krikke, Alles voor de Follow en Lekker Bakkie. Nu gaat hij met gasten als Kees van der Spek, Herman den Blijker en Peter van der Vorst het een en ander te doen. Ik snap dat het wat vaag klinkt, maar je moet het zelf maar bekijken op Videoland.

De serie heeft 5 afleveringen van ieder zo’n 16 minuten. Intotaal heb je dus een uur en een kwartier puur Bram Krikke. Wie wil dat nou niet?! De serie is hier te bekijken!


Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info