Funny,  Gaaf!

Bekijk hier de finale van het 6e seizoen van Roadtrippers!

De afgelopen weken hebben we kunnen kijken naar alweer het zesde seizoen van Roadtrippers. Twee weken lang gingen de mannen van Stuk de strijd aan tegen Iris Enthoven, Bizzey en Rijk Hofman. Wie de strijd gaat winnen? De finale staat nu online dus check het snel!

De finale van Roadtrippers is in ieder geval enorm spannend, maar wie er gaat winnen gaan we absoluut niet verklappen. Ik heb altijd een beetje een voorkeur aan Stuk, maar respect voor beide teams in deze corona-tijd!

De wereld rond met een Tuktuk

Dit jaar zat Stuktv natuurlijk met het probleem dat Roadtrippers eigenlijk helemaal niet door kan gaan. We werden verrast door de mannen, want opeens was het zesde seizoen daar. De tegenstanders van dit jaar? Iris Enthoven, rapper Bizzey en Rijk Hofman. Dit jaar was het niet echt mogelijk om te liften, dus kregen de teams een eigen Tuktuk. hierin moesten ze zover mogelijk komen, maar kregen Iris, Bizzey en Rijk pech. Ze moesten hun weg vervolgen met quads nadat de Tuktuk er mee ophield.

Nadat beide teams landen als Griekenland, Italië, Oostenrijk, Duitsland en nog zoveel meer landen hebben gezien was het tijd voor de uitslag. Welk team heeft hemelsbreed de meeste kilometers afgelegd? Check de finale van Roadtrippers gauw!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info