Funny,  Gaaf!,  Sport

Dit zijn de beste quotes van voetballer Zlatan Ibrahimovic!

Zlatan Ibahimovic is zonder twijfel een van de meest bijzondere voetballers ter wereld. Hij is inmiddels 39 jaar, maar scoort nog steeds doelpunten aan de lopende band. De Zweed heeft in zijn carriere al genoeg opmerkelijke uitspraken gedaan. Wij hebben ze je voor je op een rijtje gezet!

De quotes van Zlatan Ibrahimovic komen van zijn tijd bij AC Milan, Barcelona, Manchester United en zijn interlandloopbaan bij Zweden. Hij weet precies wat hij moet zeggen!

Zlatan is geboren op 3 oktober 1981 in het Zweedse Malmö. Bij Malmo maakte hij ook zijn debuut en brak hij al snel door bij Ajax. Nu is hij nog steeds op 39 jarige leeftijd een van de beste voetballers ter wereld. In 2020 verruilde hij het Amerikaanse LA Galaxy om nog maar eens aan de bak te gaan bij AC Milan. Daar speelt hij nu nog steeds, waar hij gisteren nog twee keer wist te scoren tegen AS Roma.

Méér content: Neem vooral eens een kijkje naar deze aparte auto’s!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info