Gaaf!,  Nieuws

Dutchperformante verteld zijn verhaal in de podcast Effe Relativeren

Kaj Gorgels maakt nu al een tijdje een eigen podcast. De podcast genaamd ´Effe Relativeren´ scoort wekelijks duizenden views waar hij dan ook zeker niet de minste gasten ontvangt. Na gasten als Dennis Schouten, Birgit Schuurman en nog veel meer anderen is het nu de beurt aan Chahid Charrak, oftewel Dutchperformante!

Dutchperformante is zo´n beetje overal te zien op Youtube en nu dus ook in de podcast Effe Relativeren. We krijgen het verhaal te horen van Chadid, indrukwekkend naar mijn mening!

Het verhaal

Het verhaal van Chahid begint ongeveer op zijn 14e. Toen begon hij namelijk al met werken en had hij maar één doel: miljonair worden. In 2008 begon hij zijn eerste onderneming in een loods. Daar sliep hij zelfs omdat hij zo’n beetje alles in zijn leven had opgegeven. Geen school, weinig geld, maar wel een hele grote droom.

Nu kunnen we gerust zeggen dat Dutchperformante een enorm succesvol ondernemer is. Met ruim 10 winkels door heel Nederland rijdt Chahid in de welbekende gouden Lamborghini en woont hij in een luxe villa met maar liefst 4 badkamers. Het Youtube-account van hem is sinds een aantal maanden ontploft en hij heeft zich naast ondernemer ontpopt tot ware Youtuber. Luister en kijk snel naar het verhaal van Dutchperformante in Effe Relativeren!

Méér content: Bekijk hier de finale van het 6e seizoen van Roadtrippers!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info