Gaaf!,  Gaming

Marques Brownlee laat ons de nieuwe Playstation 5 + de accessoires zien!

Nog maar heel even en dan kunnen we allemaal de PS5 in onze armen sluiten. De next-gen console is veelbelovend, maar we willen alles nog maar eens duidelijk voor je op een rijtje hebben. Wie anders dan Marques Brownlee die ons perfect kan laten zien hoe de PS5 eruit ziet en wat voor accessoires erbij zitten!

Op 19 november komt de console officieel uit, maar tech-goeroe Marquees heeft m al. Marques Brownlee duikt in de wereld van de Playstation 5 en laat ons nog maar eens het design en natuurlijk de accessoires zien!

Wat zit er allemaal bij?

Het is altijd een heerlijk gevoel als je een pakketje binnen krijgt. Helemaal als er straks een PS5 in zit die de komende jaren nog wel even mee moet. Marques unboxt  hier trouwens de console met disc-invoer. Er is een mogelijkheid om de Playstation 5 neer te leggen. Het probleem dat je dan alleen hebt is dat hij niet vlak op een ondergrond kan liggen. Daarvoor krijg je een handige accessoire voor!

Je krijgt namelijk een soort standaard waardoor je je PS5 ook gewoon neer kunt leggen. Je krijgt er een duidelijke handleiding bij die je haarfijn uitlegt wat je er precies mee moet doen. Ook zet hij de laatste versie van de Playstation 4 naast de Playstation 5 om het verschil nog maar eens te laten zien. Hier zie je echt dat Sony voor een totaal ander design heeft gekozen.

Marques Brownlee heeft zijn Playstation 5 al, maar ga jij m’ ook in huis halen? 19 november is de release!

Méér content: Koen en Matthy spelen de gloednieuwe Fall Guys update!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info