Gaaf!,  Gaming

Dit zijn de gratis PS-plus games voor de maand november 2020!

Iedere maand hopen we op twee, misschien wel drie gratis toffe games. Voor ps-plus leden is het altijd even afwachten wat we krijgen, maar de ene keer valt het tegen en de andere keer valt het mee. Vorige maand kregen we een aantal toffe games, deze maand moeten we het doen met wat onbekendere namen!

Er zijn namelijk twee gratis ps-plus games voor de maand november 2020. Het is een speciale maand voor mensen die de PS5 krijgen, want deze games gelden ook voor de next-gen console!

Middle Earth: Shadow of War & Bugsnax

We moeten meteen mensen die voorlopig nog op de PS4 blijven spelen teleurstellen. Er is namelijk maar één game beschikbaar voor de PS4. Middle Earth: Shadow of War zal beschikbaar zijn vanaf begin november en voor de PS5 meteen op 19 november. Toch had ik wel wat meer verwacht deze maand, het is immers een speciale maand voor Sony!

Voor de mensen die 19 november de PS5 op de mat krijgen, Bugsnax is de game die je ook nog eens kunt spelen. Ook zal Middle Earth: Shadow of War beschikbaar zijn op de next-gen console, maar moet ik eerlijk zijn en vallen de ps-plus games voor de maand november 2020 me toch tegen!

Méér content: Marques Brownlee laat ons de nieuwe Playstation 5 + de accessoires zien!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info