Funny,  Gaaf!

Dit zijn toch wel de leukste Halloween decoraties van dit jaar!

Het is bijna zover, Halloween! Het engste feest van het jaar zal dit jaar net zoals andere feestdagen nogal gek worden. Gelukkig mogen we huizen nog wel decoreren en wij hebben daarom de beste decoraties voor je uitgezocht. Misschien zit er nog wat inspiratie voor je tussen!

De Halloween decoraties kunnen vaak of enorm goed zijn, of verschrikkelijk slecht. Oordeel zelf maar hoe deze decoraties eruit zien, maar wij hebben de beste voor je verzameld!

Halloween vieren?

Halloween wordt in Nederland eigenlijk bijna niet gevierd. Of naja, ‘gevierd’ ik weet niet eens of je dit echt kunt vieren. We kennen natuurlijk alle grote horror-films die draaien om Halloween, maar laten we hopen dat dat allemaal in de films blijft en niet naar het echte leven komt. In Amerika zullen ze dit jaar waarschijnlijk wat minder langs de deuren gaan.

Ik hoop dan ook dat ik je een beetje in de Halloween-stemming heb gebracht, want dit jaar zal het allemaal even wat anders zijn dan normaal. Deze Halloween decoraties zijn in ieder geval een pluspuntje aan die dagen!

Méér content: Bram Krikke heeft een nieuwe serie genaamd De Kelder van Krikke

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info