Films & Series,  Gaaf!,  Viral

Stuktv heeft eindelijk de jacht geopend op Enzo Knol in Jachtseizoen

De meest succesvolle serie van Stuktv is zonder twijfel Jachtseizoen. Al een aantal jaar spelen ze tegen de bekendste Nederlanders die de ene keer wel weten te ontsnappen en de andere keer niet. Het is nu eindelijk de beurt aan Enzo Knol, de video staat namelijk nu al online!

Stuktv heeft het dus opgenomen tegen Enzo Knol in Jachtseizoen. Dat kan alleen maar een spektakel opleveren, ik heb de aflevering gezien en geloof me, dat gaat het worden!


Lamborghini´s en Porsches

We weten allemaal dat Enzo in een van de dikste auto´s ter wereld rijdt. Zijn Lamborghini Urus is niet bij te houden voor de mannen van Stuk wat Enzo in het begin van de aflevering natuurlijk al had geregeld. Ook belt hij zijn goede maat Dutchperformante op om te vragen of hij niet even wat bote, Lambo´s en andere vervoersmiddelen kan regelen.

Nee, wij gaan het uiteraard niet voor je spoileren want dat zou niet eerlijk zijn. We willen je gewoon laten weten dat dit niet zomaar een aflevering is, dit is Rico vs Badr, Real Madrid vs Barcelona en ga zo maar door. Twee giganten die samen meer dan 4,5 miljoen abonnees hebben nemen het tegen elkaar op in de bekendste Youtube-serie van Nederland. Let the game begin! 

Stuktv en Enzo Knol veroveren gewoon Youtube in het Jachtseizoen!

Méér content: Dutchperformante verteld zijn verhaal in de podcast Effe Relativeren

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info