Films & Series,  Gaaf!

Zijn dit dan dé engste horror-films van de afgelopen 10 jaar?

Ik zou bijna willen zeggen: wie houdt er nou niet van een goede horror film? Nou, volgens mij genoeg mensen. Daarom is het kijken van deze video natuurlijk geheel op eigen risico. IGN heeft de volgens hen engste films van de afgelopen 10 jaar op een rijtje gezet. Geloof me, het zijn er wat!

Zijn dit dan echt de engste horror-films van de afgelopen 10 jaar? Afgelopen weekend checkte ik Sinister nog, waar het kippenvel je over je rug loopt..

Halloween!

Deze video stond dan natuurlijk ook geheel in het teken van Halloween. Op Netflix, Videoland en zelfs op televisie stikt het van de enge films en is er bijna geen ontkomen meer aan. Ik deins zelf niet snel terug voor een horror-film en vind iets niet zo snel eng, maar de verhalen zitten af en toe gewoon zo sterk in elkaar dat je geen genoeg kunt krijgen.

IGN heeft films als A Quiet Place, The Babadook en The Witch opgenomen in de engste films van de afgelopen 10 jaar. Veel van die films staan op Netflix, maar ook een aantal niet. Kun je echt geen genoeg krijgen van horror? Na de klik bevindt je je meteen op de horror-pagina van Netflix, veel kijkplezier. dit zijn de engste horror-films  van de afgelopen 10 jaar ?

Méér content: Dit zijn toch wel de leukste Halloween decoraties van dit jaar!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info