Gaaf!,  Viral

Boaz van Boggelen krijgt zijn eigen gloednieuwe trampolinepark!

Hij kondigde gisteren groot nieuws aan, Boaz van Boggelen. Hij gaat als een speer op Youtube en dat uit zich nu in een gloednieuw avontuur. De freerunner krijgt namelijk een eigen trampolinepark. Er is dus veel werk aan de winkel, maar in deze video zie je al wat toffe dingen van het park!

Wie Boaz zegt, zegt natuurlijk trampolinepark. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat hij door dat soort video’s bekend is geworden in Nederland. En dit uitgerekend nu hij zijn 365e vlog upload!
 

Een eigen trampolinepark

In deze video neemt Boaz je mee in wat hij tot nu toe heeft met het park. Hij wilt er namelijk verschillende attracties in plaatsen, maar welke is nog een verassing. In januari is het de bedoeling dat het park opent, en het leukste nieuws is dat jij er ook gewoon heen kunt!

Boaz heeft in zijn trampolinepark ruim 1200 meter aan jumpplek wat meer dan genoeg is. Hij hoopt dan ook dat er in januari meer mogelijk is in verband met Corona, omdat hij graag iedereen rond wil zien springen in zijn park. Zijn vrienden Lars en Mees zijn er in ieder geval van onder de indruk en kunnen niet wachten tot de opening!

Méér content: Check hier alle muziek van alleskunner Bassistent oftewel Bas van Velzen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info