Gaaf!,  Gaming,  Viral

Het is eindelijk zover, de nieuwe update van Koen’s Kaasje komt eraan!

Inmiddels staat de game op iedereen zijn telefoon: Kaasje. Een tijdje geleden ging Koen volledig viral en scoorde hij duizenden downloads, maar nu is het tijd voor de grootste update ooit. Het zal hem weer flink wat geld hebben gekost, maar nu kunnen we weer verder met spelen!

De nieuwe update van Kaasje kan ieder moment beschikbaar zijn, maar vooralsnog is hij er nog niet. Benieuwd naar wat Koen er voor kwijt was? Lees snel verder!

Nieuwe levels!

Het bedrag wat Koen heeft betaald aan de maker van de app is dik 2600 euro. Dat is zelfs nog meer dan wat hij er in eerste instantie voor heeft betaald, maar als je kijkt wat Koen er intotaal mee heeft opgehaald zorgt het er natuurlijk voor dat mensen het blijven spelen waardoor hij weer inkomsten krijgt.

Je kunt nu dan ook kiezen tussen ‘endless’ en ‘levels’ wat al een beetje voor zich spreekt. Je krijgt dus nu de keuze om zoveel mogelijk levels te halen, of gewoon eindeloos door te spelen met dit spel. Ik vraag me dan ook zeker af waar dit voor Koen ophoudt, blijft hij nog maandenlang nieuwe updates toevoegen of vindt hij het een keer goed geweest? Wanneer de nieuwe update van Kaasje te spelen is weten we nog niet, maar we houden je natuurlijk op de hoogte!

Méér content: Dutchperformante verteld zijn verhaal in de podcast Effe Relativeren

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info