Coole Bolides,  Gaaf!,  Viral

Royalistiq heeft een gloednieuwe auto gekocht: de Audi R8 V10

Dat het goed gaat met Royalistiq weten we, en dat uit zich af en toe in het kopen van gloednieuwe dingen. Roy vond het dan ook het perfecte moment om zich even een nieuwe auto aan te schaffen. Roy Beszelsen laat ons in deze video alles zien van zijn nieuwe bolide!

Royalistiq en zijn nieuwe auto, het is een gouden combinatie. De komende jaren zullen we Roy zien rijden in een gloednieuwe Audi R8 en daar zijn we stiekem allemaal wel een beetje jaloers op!

Roy X Audi R8

Volgens Roy is de Audi R8 dan ook zijn droomauto. Roy is dus de eerste die zijn auto in ruilt, maar degene die zijn auto ook binnenkort gaat inruilen is de maker van de video: Don de Jong. De Audi R8 heeft zo’n 600pk waar Roy zich waarschijnlijk wel mee gaat vermaken. De knalrode Audi zullen we dus vaak gaan zien in alle vlogs!

Dat Roy zijn geld dus prima verdient met Youtube en zijn merchandise uit zich in deze nieuwe Audi R8. Ik denk dat hij zo’n auto niet zo heel snel meer uitleent, hoeveel boetes gaat hij pakken denk je? En wat vinden jullie van Royalistiq zijn nieuwe auto?

Méér content: Stuktv heeft eindelijk de jacht geopend op Enzo Knol in Jachtseizoen

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info