Gaaf!,  Viral

Gio Latooy gaat een nieuw huis kopen van ruim 1,2 miljoen euro!

Gio Latooy woont nog niet zo heel lang in zijn luxe appartement. Toch vindt de jonge vlogger het al wel een goed idee om zijn stulpje alweer in te ruilen voor wat nieuws. De 20-jarige Youtuber heeft namelijk een nieuw huis gekocht in Krimpen aan de Lek. Schrik niet van het astronomische bedrag wat hij ervoor heeft betaald…

Gio Latooy gaat binnenkort dus intrekken in een nieuw huis. Dat betekent dat er flink wat vlogs aankomen waar hij aan het verhuizen is, verder wil hij nog maar weinig loslaten over waar het precies is.
1,2 miljoen euro!

Toch hebben wij na wat speurwerk de nieuwe villa van Gio kunnen vinden. Het huis stond al een aantal maanden te koop voor 1,5 miljoen euro, maar is dus uiteindelijk verkocht voor zo’n 1,2 miljoen euro. Het huis heeft een aantal toffe dingen waar Gio samen met Jade waarschijnlijk wel van gaat genieten, denk hierbij aan een biologisch aangestuurd zwembad en een luxe jacuzzi.

Met 1,2 miljoen euro laat Gio nog maar eens zien hoeveel geld hij verdient met het maken van video’s. Zoals hij altijd in zijn video’s zegt is hij dankbaar voor al zijn fans en zonder hen was het hem natuurlijk niet gelukt. Wij feliciteren Gio dan ook van harte met zijn gloednieuwe villa en hopen dat hij er veel plezier van gaat hebben!

Méér content: Royalistiq heeft een gloednieuwe auto gekocht: de Audi R8 V10

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info