Films & Series,  Gaaf!,  Viral

Het nieuwe seizoen van Legends of Gaming is van start gegaan!

We hebben er inmiddels alweer wat seizoenen opzitten, maar de volgende staat alweer voor de deur. Het vijfde seizoen van Legends of Gaming is gisteren van start gegaan en kent een aantal nieuwe gasten. Wie deze gasten zijn lees je in dit artikel!

Legends of Gaming kende de afgelopen jaren flink wat interessante gasten, maar dit jaar is het concept iets aangepast. Dit natuurlijk doordat de Youtubers thuis aan het gamen zijn in plaats van in een studio.
Nieuwe deelnemers + ander concept

Als ik het goed heb begrepen is het nu zo dat er iedere aflevering een afvaller is. Die afvaller wordt vervangen door een oude legend. Hoelang diegene er dan uit ligt weet ik niet precies, maar het zorgt voor een nieuwe vibe in de serie. Het is ieder jaar een spektakel en ook de winnaar van vorig jaar Jeremy Frieser is er weer bij!

Of er iemand tussen zit die hem van de troon gaat stoten weten we natuurlijk niet. Wel weten we dat Youtubers Matthy (Fifalosophy) en Don (Don Kaaklijn)  nieuw zijn in de game en ook gewoon een grote kans hebben op de naam ‘Legend of Gaming’, laat het nieuwe seizoen van legends of gaming snel beginnen, de eerste aflevering staat nu online!

Méér content: Gio Latooy gaat een nieuw huis kopen van ruim 1,2 miljoen euro!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info