Funny,  Gaaf!,  Viral

Na al die tijd ontmoeten Royalistiq en Koen elkaar dan eindelijk!

Het zal de meest onverwachte combinatie ooit zijn, maar Royalistiq en Koen hebben samen een video opgenomen. In een video die Koen afgelopen week uploadde deed hij een oproep aan Roy om een video op te nemen. Ze wilden graag een rijtje in zijn nieuwe Audi R8 en die hebben ze gekregen ook!

Royalistiq en Koen staan niet echt bekend als vrienden, omdat Koen samen met de Bankzitters altijd aan het satiren was. Koen heeft in deze video een spel voor Roy, wat vragen en nog veel en veel meer!

Gekke Crossplay!

We kennen allemaal de meme van ‘Set Your Mind Free’ waar Roy in het begin nog best moeite mee had. Dat bekend hij ook eerlijk in de video, maar later verteld hij dat hij er ook wel om kon lachen. Het was absoluut niet de bedoeling van Koen om hem belachelijk te maken, maar het heeft de jonge Youtuber wel flink wat views opgeleverd.

Afgelopen weekend was Roy dus op bezoek bij de Bankzitters en maakte er zelf ook een video over. Koen kreeg een exclusief ritje in zijn R8 wat betekende dat de twee succesvolle Youtubers het weer helemaal hebben bijgelegd. Gaan we in de toekomst meer zien van Royalistiq en Koen?!

Bekijk hier het kanaal van Koen!
Bekijk hier het kanaal van Roy!

Volg ons ook graag op Instagram!

Méér content: Gio Latooy gaat een nieuw huis kopen van ruim 1,2 miljoen euro!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info