Gaaf!,  Viral

Puxque is volgens ons de leukste vrouwelijkste streamer van Nederland!

Twitch is de afgelopen jaren flink populair geworden. Ook vrouwen zijn tegenwoordig flink actief op het platform en dat is natuurlijk alleen maar leuk voor de variatie. Naar mijn idee is Puxque toch wel de leukste vrouwelijke streamer van Nederland en wij vertellen je wie ze is en wat ze precies doet!

Puxque streamt dagelijks op Twitch en het is tegenwoordig zelfs haar echte baan. Veel mensen denken dat het achterover zitten is en niks doen, maar volgens Puck is het echt wel een stukje moeilijker!

Youtube en Twitch

De echte naam van Puxque is Puck van den Brekel, ze is 24 jaar en woont in Tilburg. Ze woont samen met haar vriend waar ze een toffe gaming-setup heeft waar ze dagelijks haar streams heeft. Meestal streamt Puck iedere dag om 12 uur op haar Twitch kanaal. Haar Twitch kanaal is hier te volgen!

Op Youtube is Puck wat minder populair, want daar heeft ze nog maar 19 duizend abonnees. Daar upload ze vaak Among Us, Stream-highlights, maar ook filmt ze gewoon als ze wat leuks mee maakt. Puck is hier te volgen en een absolute aanrader om eens te bekijken op Twitch!

Puck heeft de PS5 ook al ontvangen en daar moet uiteraard een video over worden gemaakt!

Méér content: Het nieuwe seizoen van Legends of Gaming is van start gegaan!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info