Films & Series,  Gaaf!

Deze bekende acteurs zijn ook nog eens elkaars beste vrienden!

Acteurs zijn natuurlijk ook maar gewoon mensen. Ze spelen samen in de grootste films ter wereld, waar je soms wel eens wat dichter tot elkaar komt. Deze bekende acteurs en actrices zijn door hun rollen in dezelfde film beste vrienden geworden, hoe mooi is dat?

Of deze bekende acteurs nog steeds elkaar beste vrienden zijn is niet helemaal zeker. Wel weten we dat ze het jaren van elkaar zijn geweest en samen vele films hebben opgenomen!


Ashley Tisdale en Vanessa Hudgens


 

Julia Roberts and George Clooney


Chris Evans en Scarlett Johansson


Matt Damon en Ben Affleck


Naomi Watts en Nicole Kidman


Jared Padalecki en Jensen Ackles


Tom Hiddleston and Benedict Cumberbatch


Will Smith en Tom Cruise


Selena Gomez en David Henrie


Cameron Diaz and Drew Barrymore


Marilyn Manson en Johnny Depp


Tina Fey and Amy Poehler

e


Dit waren een aantal acteurs en actrices die tegenwoordig elkaars beste vrienden zijn. Er zitten ongetwijfeld wat bekenden tussen, maar missen er eigenlijk nog mensen? Ik denk dat er nog veel meer acteurs en actrices zijn die elkaars beste vrienden zijn geworden na maanden filmopnames!


Méér content: De Splinter is ´s werelds eerste supercar gemaakt van hout

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info