Funny,  Gaming,  Viral

Bekijk hier de Legends of Gaming Top Plays van de maand november!

We zijn alweer een maand bezig met Legends of Gaming. Don Kaaklijn, Puck, Matthy, Jeremy, Morrog, Don GameMeneer, Joost en Duncan strijden wekelijks om hun plekje in de serie en dat gaat tot nu toe aardig goed. Ik kan namelijk verklappen dat er nog geen enkele ‘original legend’ de serie heeft verlaten en dat vinden we alleen maar tof!

Legends of Gaming is in de maand november begonnen en zal ongeveer nog twee maanden duren. Benieuwd wie de mystery legends waren die het niet hebben gered? Lees gauw verder!

Exit!

Tot nu toe hebben we drie Mystery Legends gehad. Dit waren SerpentGameplay, Egbert en Frank Slotta. Deze drie mannen hebben het allemaal niet gehaald. De eindstrijd ging voornamelijk tussen Matthy en de Legend, maar zoals je ziet is Matthy er tot nu toe goed afgekomen. We weten nog niet wat we kunnen verwachten in de maand december, maar er zal zonder twijfel nog wel een game aankomen die te maken heeft met kerst!

De original legends zullen dus voorlopig nog even blijven strijden om de plekken, maar het kan niet voor eeuwig goed blijven gaan. Iedere dinsdag en donderdag komt er een video om 16.00 online en op zaterdag al om 12.00. Maar eerst is het tijd voor de Legends of Gaming Top Plays van de maand november!


Méér content: Is Don Kaaklijn de beste Warzone speler van Nederland?

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info