Funny,  Gaaf!,  Viral

Supergaande komt terug met gloednieuwe video’s!

Wij hebben enorm goed nieuws! Supergaande komt namelijk terug met nieuwe video’s. Dat kondigden ze gisteravond aan tijdens een Instagram-livestream. Qucee en Nesim zullen zondag de eerste video uploaden, zet dat maar in je agenda!

Supergaande is een aantal jaar van de radar verdwenen, maar keren nu terug met één bepaalde serie. ‘Accepteer the punchline’ zal zondag om 16.00 te zien zijn!

1 jaar geleden

Het is nu een jaar geleden dat de laatste video van de mannen online kwam. Ze werden bekend om de straatinterviews en pakten daarmee miljoenen views. Nu is het tijd voor een nieuw begin en zijn de twee gebrand om er weer een succes van te maken. Qucee is in het afgelopen echt doorgebroken op zowel Twitch als Youtube en gaat tegenwoordig als een speer.

Ook Nesim gaat zeker niet verkeerd. Hij heeft namelijk een eigen podcast, streamt vaak op Twitch en is een echte populaire Youtuber geworden. Bekijk hier beneden nog maar eens de beste momenten van de twee hilarische gasten. Supergaande is officieel terug en daar kunnen we alleen maar blij mee zijn. Noteer zondag om 16.00 maar snel in je agenda!

Méér content: Bekijk hier de Legends of Gaming Top Plays van de maand november!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info