Films & Series,  Gaaf!,  Viral

Gaby Blaaser is te zien in de nieuwe aflevering van Jachtseizoen!

Jachtseizoen blijkt dit seizoen maar weer een daverend succes te zijn. Grote namen als Enzo Knol, Lil Kleine en nu Gaby Blaaser zijn te zien in de serie. Gaat het haar lukken om 4 uur uit handen te blijven van de mannen van Stuk? Ze zullen er op gebrand zijn om haar te vangen!

Gaby Blaaser is alweer de zesde kandidaat van dit seizoen van Jachtseizoen. Het zal misschien niet de meeste views pakken, maar het is wel samen met Emma Heesters de knapste kandidate die ze tot nu toe hebben gehad!

Veel succes

Gaby was afgelopen jaar te zien in de serie The Bachelorette, waar ook veel om te doen was. Het leverde haar uiteindelijk niet de liefde op, maar het zorgde wel voor een flinke boost in haar carriere. Nu is ze dus ook al te zien in deze serie, maar laten wij of ze ontsnapt is nog even in het midden. Het is in ieder geval geen straf om naar te kijken!

Gaby Blaaser graag volgen op socials? Haar Instagram is hier te vinden en een aanradertje om te volgen. Wij Gaby Blaaser haar natuurlijk nog wel vaker te zien in afleveringen van Jachtseizoen! 😉😉

Méér content: Check hier alle muziek van alleskunner Bassistent oftewel Bas van Velzen!

Eigenaar en hoofdredacteur van De ContentCorner. Dit online magazine voor jongeren bestaat sinds 2019 en staat dagelijks vol met leuke video's, gekke virals, de populairste Youtube-video´s en nog veel en veel meer!

Deze website gebruikt cookies. Wil je de site optimaal blijven gebruiken, dan accepteer je ons gebruik van cookies.  Meer info